سامان فلاح در لیست ساپینتو نبود مصدومیت آشوماتوف جدی نیست مذاکرات استقلال و وریا غفوری در بن بست احسان حاج صفی خرید جدید استقلال خواب منچستریونایتد در روز‌های جولان مدعیان انگلیسی مجتبی جباری؛ فیلسوف مستقل در فوتبال ایران نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است
سرخط خبرها

هواداران استقلال دلخور از اسکوچیچ| چرا یزدانی برای تیم ملی بازی نکرد؟

  • کد خبر: ۹۷۳۰۷
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۷:۰۰
هواداران استقلال دلخور از اسکوچیچ| چرا یزدانی برای تیم ملی بازی نکرد؟
بعد از صعود تیم ملی به جام جهانی فوتبال انتقاد‌های گسترده‌ای از سوی هواداران استقلال به تصمیم درگان اسکوچیچ در فضای مجازی به چشم خورد. هواداران انتظار داشتند سیاوش یزدانی در ترکیب تیم ملی به میدان برود.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، بازی نکردن هیچ بازیکن استقلالی مقابل عراق به یک انتقاد بزرگ از سوی هواداران آبی از سرمربی تیم ملی فوتبال ایران تبدیل شده است.

سیاوش یزدانی، محتمل‌ترین استقلالی برای ورود به ترکیب اصلی تیم ملی بود که درنهایت اسکوچیچ تصمیم گرفت از محمد حسین کنعانی زادگان درترکیب اصلی بهره بگیرد وتیمش را دربازی مقابل عراق با این بازیکن چیدمان کند. تصمیم اسکوچیچ نه فقط از دیدگاه استقلالی‌ها عجیب و بحث برانگیز بود، بلکه جامعه فوتبال را نیز با این پرسش بزرگ مواجه ساخت که به واقع اگر کنعانی زادگان مرتکب تخلفی شده، چرا در فهرست اصلی تیم ملی قرار می‌گیرد واگر این بازیکن خلافی انجام نداده چرا صراحتا از سوی مسئولان فوتبال ایران اعلام نمی‌شود؟!

بازی با عراق درواقع نزدیک‌ترین نقطه سیاوش یزدانی وحتی عارف آغاسی که هر دو روی نیمکت تیم ملی حضور داشتند، به ترکیب اصلی بود وگرنه بعید است که با رسیدن مرتضی پورعلی گنجی که اکنون دوران پسا مصدومیت را سپری می‌کند وبازگشت دوباره سید مجید حسینی، دیگر فرصت بازی به مدافع استقلال برسد.

باید دید اسکوچیچ با حجم عظیمی از انتقاد‌ها که از سوی هواداران استقلال در فضای مجازی به چشم می‌خورد چه خواهد کرد و آیا راهی برای برقراری موازنه خواهد اندیشید؟!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->